Audit PPC – Tot ce ar trebui să știi

Nu ești mulțumit de performanța campaniilor tale de Google Ads, Instagram Ads sau Facebook Ads? Atunci ai putea lua în considerare ideea unui audit PPC

Un audit PPC reprezintă o modalitate eficientă de a analiza campaniile de performance marketing pe care le derulezi în baza unor indicatori clari de performanță și de a putea identifica posibile probleme sau greșeli care împiedică obținerea rezultatelor scontate sau atingerea unor obiective de business concrete.

În urma analizei care stă la baza unui audit PPC vei primi:

  • un raport în care sunt sintetizate toate problemele care au fost descoperite
  • soluțiile propuse pentru remedierea acestor probleme

În general, un audit PPC poate oferi și foarte multe insight-uri prețioase, care pot fi folosite ulterior pentru a îmbunătăți diverse alte aspecte care țin de strategia online a businessului tău.

 Audit PPC in-house sau cu o agenție?

Există o mulțime de instrumente și servicii automatizate online cu ajutorul cărora poți face un audit PPC și singur, însă trebuie să ții cont de faptul că aceste servicii automatizate oferă soluții generale, bazate pe algoritm, prin urmare lipsește contextul personalizat.

În lipsa unui context personalizat, vor lipsi, evident, și soluțiile personalizate. Aici intervine rolul unei agenții specializate, care îți poate oferi soluții puse în contextul obiectivelor tale de marketing, publicului-țintă etc.

La Optimized te ajutăm cu un audit foarte detaliat și personalizat, făcut de experții noștri (echipa noastră este formată doar din specialiști PPC și specialiști certificați Google, care sunt, totodată, și persoane cu o vastă experiență în e-commerce).

Nu folosim tool-uri tocmai pentru că noi credem foarte mult în relevanța unui audit personalizat și realizat de un expert capabil să interpreteze corect rezultatele auditului PPC.

Hai să ne cunoaștem!