Timeline

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai curiozitatea să știi mai multe despre noi, dar mai întâi hai să vezi care este background-ul nostru. Și nu spunem asta ca să insistăm pe realizările noastre, ci doar ca să îți arătăm că ceea ce am făcut reprezintă o bază foarte solidă pentru ceea ce facem astăzi.

Suntem o agenție expertă în campanii PPC, specializată în ecommerce. Iată povestea care ne-a adus aici.

2017

După 8 ani de antreprenoriat ecommerce, 75,000 de clienți și 20,000 de produse + experiență marketing în companii precum Google și IBM, Mădălina fondează Optimized.

2018

Mădălina devine Trainer Certificat Google, susținând până în prezent peste 400 de workshop-uri, la peste 20,000 de studenți, antreprenori în ultimii 6 ani.

2019

Optimized devine agenție parteneră Google, atingând standardul de pregătire și expertiză în Google Ads.

2020

Echipa se mărește la 4 persoane, noi conturi cunoscute apar în portofoliu: PC Garage, Dent Estet, Marelbo.

2021

Optimized devine partener Meta (Facebook), respectând pragul de peste 1 milion EUR bugete gestionate. Participăm ca speaker la principalele evenimente de profil, susținând workshop-urile cu tematică Google Ads.

2022

Lansăm formatul video Digital Lead împreună cu HotNews și Startupcafe și programul de traininguri personalizate pentru companii.

Suntem o agenție Pay Per Click dedicată

De la lansare, Mădălina a dorit să creeze o agenție pay per click diferită, cu accent pe grijă față de client și calitate și un mediu de lucru plăcut. Nu căutăm să lucrăm cu sute de companii, ci câțiva parteneri pe termen lung, alături de care să creștem împreună.

Avem un obiectiv principal

Să fim agenția în care ne dorim să lucrăm în fiecare zi.
Iar acest lucru înseamnă 3 lucruri:

Asigurăm un mediu de lucru plăcut pentru fiecare persoană

Dispunem și împărtășim un know-how de expert noilor colegi

Suntem selectivi în ceea ce privește atragerea de noi proiecte

+100%

Număr de tranzacții YoY

+91,3%

Număr de tranzacții YoY

+61%

Număr de tranzacții YoY

+52%

Număr de tranzacții YoY

+100%

Număr de tranzacții YoY

Nu ne oprim niciodată

Zi de zi, continuăm să fim mai buni. Continuăm mereu să aflăm mai multe despre clienții noștri și despre necesitățile lor.

Cu aceste cunoștințe, ne propunem să evoluăm într-o agenție de performance marketing, pe termen lung.

Performance marketing nu mai înseamnă de ceva vreme un singur canal de marketing, ci mai multe. De aceea, majoritatea clienților pe care îi gestionăm realizează cu noi promovarea pe toate platformele de publicitate plătită (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Tik Tok Ads).

Accentul nostru va fi întotdeauna pe calitatea și performanța ridicată a campaniilor PPC.

Mergem pe principiul de a anticipa rezultatele și evoluția unui business.
Pentru succesul lor și al nostru. Împreună. 🙂

Paid Search

YouTube/Display/Branding

Performance Ads

Linkedin Ads

TikTok Ads

Paid Social

Mădălina Stănescu

PPC Lead & Founder

Mădălina este PPC Lead în cadrul echipei Optimized, cu peste 14 ani experiență în paid advertising. Totodată, Mădălina a lucrat vreme de 8 ani pentru Google, atât în echipa locală, cât și cea regională de marketing în calitate de Growth Marketing Manager pentru Google EMEA, devenind în acest timp Trainer Certificat Google, susținând peste 400 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate. Experiența sa în ecommerce a început în urmă cu 10 ani, când a fondat unul dintre cele mai importante magazine din categoria Toys & Baby de pe piața locală.

Silvia Zanfir

Silvia este PPC Manager și are peste 15 ani experiență în e-commerce și marketing online.
S-a alăturat echipei Optimized în anul 2018 iar conturile pe care le gestionează sunt din verticalele fashion și accesorii, produse bio, echipamente și unelte grădină, mobilă și decorațiuni, accesorii și jucării copii.
Anterior, Silvia a lucrat pentru eMAG și PC Garage. De asemenea, Silvia are o experiență de peste 5 ani ca antreprenor de e-commerce.

Daniela Anehei

Daniela este Specialist PPC cu experiență în marketing digital de peste 10 ani. Portofoliul de clienți ai Danielei cuprinde companii din verticalele Servicii, Jucării, Auto. Anterior, Daniela a contribuit la creșterea unor branduri importante din diverse roluri.